Στους πολύ πλούσιους λείπει ο ελεύθερος χρόνος και τον χρυσοπληρώνουν

Λένε πως οι πλούσιοι άνθρωποι είναι και πολυάσχολοι και αυτό που τους λείπει πιο πολύ είναι ο χρόνος. Είναι τόσο πολυάσχολοι με τις δουλειές τους που πληρώνουν αδρά για λίγο επιπλέον χρόνο στη ζωή τους.

Θα ανοίξεις το YouTube, το facebook, το ίνσταγκραμ ή το τικ τοκ, και αν ακολουθήσεις πραγματικά πλούσιους και πολυάσχολους ανθρώπους, θα δεις πως κάνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα από εσένα.

Ένα παράδειγμα είναι το ότι δεν θα ασχοληθούνε με την κουζίνα τους, δεν θα τους ακούσετε να λένε, τώρα θα κάτσω να μαγειρέψω ένα φαγητό, θα προτιμήσουν να το πάρουν έτοιμο απέξω ή ακόμα και όταν έχουν καλεσμένους, θα δεις ότι θα παραγγείλουν από catering, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.

Ελάχιστους από αυτούς θα δεις στην κουζίνα να μαγειρεύουν και αυτό οφείλεται στο ότι ελάχιστο από τον ελεύθερο τους χρόνο τον έχουν διάθεση για την μαγειρική γιατί σίγουρα είναι κάτι που τους αρέσει πολύ για να το κάνουν. Μία άλλη δικαιολογία είναι γιατί πολύ απλά θέλουν να κάνουν story για να το δούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

Όλοι τους, έχουν τόσο πολύ περιορισμένο χρόνο, που το πιθανότερο είναι να μην τους δεις ποτέ σε μέσα μαζικής μεταφοράς, τρένα, λεωφορεία, αλλά θα προτιμήσουν το δικό τους αυτοκίνητο. Σαφώς και θα προτιμήσουν το αεροπλάνο, και αυτό θα το κάνουν για να κερδίσουν επιπλέον χρόνο, ενώ εσύ με το τρένο, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην τους δεις ποτέ στη διπλανή θέση.

Ο πλούσιος άνθρωπος, από ένα σημείο και πέρα δεν θα κάτσει να κάνει επίδειξη περιουσίας. Οι πλούσιοι άνθρωποι και οι κανόνες τους έχουν ως αποτέλεσμα να χτίζουν σιγά-σιγά, βάζοντας καθημερινά το λιθαράκι τους για την επιτυχία.

Οι πλούσιοι άνθρωποι ξέρουν ακριβώς που θα επενδύσουν τα χρήματά τους και τι θα τα κάνουν. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η υγεία και η εκπαίδευσή τους. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δεις δίπλα σου κάποιον ο οποίος θα είναι πάμπλουτός χωρίς να διαθέτει ακριβά αυτοκίνητα και χωρίς να κάνουν επίδειξη χρημάτων…

Για αρχή, κοίταξε να γίνεις πλούσιος σε καρδιά, εκτίμηση, αισθήματα, αγάπη και αλληλοσεβασμό, και όλα τα άλλα αν τα παλέψεις θα έρθουν.

Κείμενο: Ντίνος Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *