Οι παλιές γνωριμίες πάνε στον παράδεισο

Όχι δεν έχω απογοητευτεί από τη ζωή μου, ξέρω καλά ότι ότι κάνω για τους άλλους δεν θα επιστρέψει σχεδόν ποτέ, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές το κάνω αλλά ξέρω οτι το κάνω για μένα, επειδή το θέλω εγώ.

Ξεκινώντας, κάνεις την γνωριμία που θέλεις, αυτό δε σημαίνει ότι γνωριμία βρίσκεται εκεί έξω, τώρα οι γνωριμίες γίνονται διαδικτυακά, τουλάχιστον οι περισσότερες από όσων γνωρίζω. Έτσι λοιπόν βρίσκεις το κατάλληλο άτομο που επιθυμείς να γνωρίσεις, και ξεκινάς μία συνομιλία μαζί του διαδικτυακά.
γνωρίζεσαι μαζί του και να καταλαβαίνεις τι ακριβώς άτομο είναι και τι ζητάει από σένα όπως κι εσύ μαθαίνεις για εκείνο, σίγουρα στο τέλος θα αποφασίζεται από κοινού εάν θα συνεχίσετε λίγο παραπέρα ή κάπου εδώ θα ολοκληρωθεί αυτό το έργο.

Ορισμένες φορές όλα έχουν αίσιο τέλος, τις περισσότερες όμως φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά και έτσι η διαδικτυακή αυτή γνωριμία τραβάει το δρόμο της και ο καθένας στον δικό του. Πολλές φορές θα ήθελες να ξανά ζήσεις κάτι τέτοιο ακόμα και με το ίδιο άτομο που μιλούσες νωρίτερα, όμως τι συμβαίνει όταν δεν είναι μόνο ένα άτομο και μπλέκουνε πολλά μέσα; Τότε το θέμα αλλάζει, το πράγμα πάει αλλού, βρίσκεις παλιότερες ίδιου τύπου γνωριμίες, και συνεχίζεις μία από τα ίδια.

Μην ξεγελιέσαι, πολλά άτομα που θα κάνουν τέτοιου είδους γνωριμίες, δεν θα ασχοληθούνε μαζί σου αλλά θα προχωρήσουμε παρακάτω, ναι είσαι μία εμπειρία και μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω.
Οι περισσότεροι δεν θα κοιτάξουν πίσω, είναι σίγουροι ότι μία νέα μέρα ξεκινάει και θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να κάνουν μία από τα ίδια με τις νέες γνωριμίες τους.

Όλοι αυτοί λοιπόν, έχουν στο μυαλό τους ένα πράγμα, να περνάνε ευχάριστα με άφθονο γέλιο, κλάμα και τσακωμούς ακόμα και φιλίες που είναι όλα μέσα στο παιχνίδι, από τη μεριά σου, αν πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτό που μόλις γνώρισες αλλά και μόλις ξεχάστηκε, προσπάθησε να μην κλειστείς στον εαυτό σου γιατί όλοι αυτοί εκεί έξω ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους, η ζωή συνεχίζεται και έχεις πολλά να δεις ακόμα.

Αν εσύ είσαι τύπος που τα δίνεις όλα γιατί έτσι πιστεύεις πως θα κάνουνε κι άλλοι, φίλε μου δυστυχώς έχεις πέσει έξω, κάνεις λάθος. Τέτοιου είδους άνθρωποι στο τέλος μένουνε πάντα μόνη γιατί τις περισσότερες φορές αυτό δεν ισχύει, δηλαδή δεν πρόκειται κανένας να σου το ανταποδώσει.

Όλοι αυτοί εκεί εξω θα σου πούνε ναι φίλε μου, έκανα λάθος, έπαιξα λίγο μαζί σου αλλά τελικά κατάλαβα ότι πρέπει να προχωρήσω παρακάτω και να παίξω τώρα και με τους υπόλοιπους, που θα σου πούνε ότι έκαναν λάθος, θα το παραδεχτούν και θα συνεχίσουν τη ζωή τους αμέριμνα παίζοντας καθημερινά.

Είναι όλοι εκείνοι που θα σου πούνε δεν πειράζει, συνέχισε κάνε νέες γνωριμίες, Ερωτεύσου, δημιούργησε όσο μπορείς και ότι μπορείς και δώσε ότι έχεις αλλά ποτέ σου μην κοιτάς πίσω γιατί η ζωή συνεχίζεται.

Το μόνο που θα σου πων είναι να προχωρήσεις και να γεμίζεις εμπειρίες, γέλια, ιστορίες όμορφες, ταξίδια και όλα αυτά μαζί, θα συμπληρώσουν το παζλ και την ιστορία την ζωή σου, όλα αυτά λοιπόν για εκείνους είναι οι στιγμές, για σένα; Είναι;

Επιμέλεια κειμένου: Μανώλης Πολυζωγόπουλος. Δήμητρα Ανυφαντή.

trelamenos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *