Γερμανίδα σκηνοθέτησε τον θάνατό της με κέτσαπ για να γλιτώσει από τον εραστή

Μερικές φωτογραφίες με κάμποση κέτσαπ επάνω της και ήλπιζε ότι θα τη σώσουν από μία κακή σχέση. Ούτε όμως ο σκηνοθετημένος θάνατός της στάθηκε ικανός για να την απαλλάξει από τον επίμονο εραστή της.

Ο λόγος για μία παντρεμένη Γερμανίδα, η οποία, πριν λίγα χρόνια, γνώρισε και ερωτεύτηκε κάποιον – επίσης παντρεμένο – στο Διαδίκτυο. Τα πράγματα ωστόσο άρχισαν να παίρνουν μία επικίνδυνη τροπή, όταν πλέον η γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στην παράνομη σχέση τους.

Ο εραστής της, όχι μόνο δεν ήταν διατεθειμένος να την αφήσει, αλλά είχε βάλει στόχο να καταστρέψει τον γάμο της στέλνοντας τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου, όπως αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Αποφασισμένοι να απαλλαγούν, η γυναίκα μετά του συζύγου της σκαρφίστηκαν τη «δολοφονία» της, σκηνοθετώντας μία σκηνή με εκείνη βουτηγμένη στο αίμα (κέτσαπ). Στη συνέχεια έστειλαν τις φωτογραφίες ελπίζοντας ότι η περιπέτειά τους είχε τελειώσει.

Το σχέδιό τους ωστόσο δεν πήγε όπως περίμεναν, αφού ο πρώην έσπευσε να αναφέρει το «δυστύχημα» στις γερμανικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίες με συνοπτικές διαδικασίες αντιλήφθηκαν το «δαιμόνιο» σχέδιο της συζύγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *