Ανάλυση για κάθε ζώδιο. Γενικά

Γενική ανάλυση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας και των τάσεων κάθε ζωδίου με βάση τις αστρολογικές πεποιθήσεις:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γνωστό για το πάθος, την ηγεσία και την ανταγωνιστικότητά του. Συχνά είναι παρορμητικοί και αναλαμβάνουν δράση γρήγορα χωρίς πολλή σκέψη. Ο Κριός τείνει να είναι διεκδικητικός και να απολαμβάνει να έχει τον έλεγχο.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου): Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης γνωστός για την υπομονή, τη σταθερότητα και την αγάπη του για άνεση. Είναι αξιόπιστα και πρακτικά, αλλά μπορούν επίσης να είναι επίμονα και ανθεκτικά στις αλλαγές. Ο Ταύρος τείνει να είναι αισθησιακός και να απολαμβάνει το καλό φαγητό, την τέχνη και τη μουσική.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου): Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο του αέρα γνωστό για τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, την περιέργεια και την ευελιξία τους. Προσαρμόζονται και απολαμβάνουν να μαθαίνουν νέες ιδέες και έννοιες. Οι Δίδυμοι μπορεί μερικές φορές να είναι αναποφάσιστοι και να αγωνίζονται με δέσμευση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για το συναισθηματικό του βάθος, την τροφή και την αφοσίωσή του. Είναι ευαίσθητοι και με ενσυναίσθηση, αλλά μπορεί επίσης να είναι κυκλοθυμικοί και αμυντικοί. Ο Καρκίνος τείνει να είναι βαθιά συνδεδεμένος με το σπίτι και την οικογένειά του.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Ο Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γνωστό για την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και την ηγεσία του. Απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και τείνουν να έχουν ισχυρή αίσθηση αυτοεκτίμησης. Ο Λέων μπορεί μερικές φορές να είναι αλαζονικός ή απαιτητικός.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης γνωστός για τις αναλυτικές του ικανότητες, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρακτικότητά του. Είναι εργατικοί και απολαμβάνουν να βοηθούν τους άλλους, αλλά μπορεί επίσης να είναι τελειομανείς και επικριτικοί. Ο Παρθένος τείνει να εκτιμά την υγεία και την ευεξία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου): Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα γνωστό για τη διπλωματία, την δικαιοσύνη και την αγάπη του για την ομορφιά. Απολαμβάνουν αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις και στο περιβάλλον τους, αλλά μπορεί επίσης να είναι αναποφάσιστοι και να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου): Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για την ένταση, το πάθος και τα βαθιά του συναισθήματα. Είναι συχνά μυστικοπαθείς και ιδιωτικοί, αλλά μπορούν επίσης να είναι σκληρά πιστοί και προστατευτικοί. Ο Σκορπιός τείνει να εκτιμά την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γνωστό για το περιπετειώδες πνεύμα, την αισιοδοξία και την αγάπη του για την ελευθερία. Τους αρέσει να εξερευνούν νέα μέρη και ιδέες, αλλά μπορεί επίσης να είναι παρορμητικοί και ωμά. Ο Τοξότης τείνει να εκτιμά τη μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου): Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης γνωστός για τη φιλοδοξία, την πειθαρχία και την πρακτικότητά του. Συχνά επικεντρώνονται στην επιτυχία στην καριέρα και την προσωπική τους ζωή, αλλά μπορεί επίσης να είναι συγκρατημένοι και απόμακροι. Ο Αιγόκερως τείνει να εκτιμά την παράδοση και τη σκληρή δουλειά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου): Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα γνωστό για την ανεξαρτησία, την καινοτομία και τον ανθρωπισμό του. Τους αρέσει να αμφισβητούν το status quo και να εργάζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά μπορεί επίσης να είναι απρόβλεπτοι και απόμακροι. Ο Υδροχόος έχει την τάση να εκτιμά την πρόοδο και την πρωτοτυπία.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για τη συμπόνια, τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή τους. Είναι συχνά συμπονετικοί και ικανοί να συνδέονται με τους άλλους σε βαθύ επίπεδο, αλλά μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητοι και επιρρεπείς σε διαφυγή. Οι Ιχθύες τείνουν να εκτιμούν τη φαντασία και την πνευματικότητα.

trelamenos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *